0 Winkelwagen:

Diesel BUSTER 0850Q Tapered / SS 16 Lyseblå Jeans Mænd X1F7C

1,537.93 DKK  506.85 DKK
Spar: 67% off

  • Model: de692

Vælg venligst:Diesel BUSTER 0850Q Tapered / SS 16 Lyseblå Jeans Mænd X1F7C

Stretch, 98% Bomuld, Sort / grå, Tapered, Ren, Regelmæssig talje, Diesel jeans online, 2% Elastan-Spandex, Diesel Tapered Jeans Mænd, tapered_cod36674595tq, 00SK0A0846W.

Style diesel tøj salg BUSTER: Smart og ubesværet; Denne tilspidsede pasform er et alsidigt valg. Den regelmæssige talje er behagelig og benet slims mod ankelen for at holde det moderne.

Vaskhistorie Diesel BUSTER 0850Q Tapered Medium Blue BLUE EYECONS: Vores højeste, yderst fremtrædende og mest ikoniske blå denim vasker. Indigo er hvor alting begynder, og eksemplificeres gennem vaskeknikker, der er rige på dybder af farve, behandlingslag, 3D-udvikling og skumstof.
Ved at vedtage vores mest raffinerede og nye teknikker for at opnå en sand, Mænd aldrig set før vintage look.Denne sæson har vi nye vasker, nye stoffer og nye detaljer. Hver denim går gennem mange stadier af håndværk for at sikre et vintage-look på det mest behagelige stof. Alle vores blå øjne er lavet i Italien og de er alle præget af den blå nitte.
0850Q
To skumpåførte farvelag bruges til at få denne særlige skygge. Først er en lyseblå, da en lysere, mørkere nuance resulterer i en blanding af intense og falmede områder. Den fading fase er gjort ujævnt, så det er ikke for præcis, vi foretrækker det ufuldkomne udseende.

Størrelse og pasform: Modellen har en størrelse 31 og er 182 cm, passer til sizetake din normale størrelse. Diesel Tapered Jeans Mænd: BUSTER, medium blå, Ikke-stræk, regelmæssig talje, konisk, behandlet, ustræk